Produkter   » Mega Elbilar » Produkt

Meg E-worker Elbil

Ett eldrivet transportfordon för framtiden!

Mega E-Worker är det senaste tillskottet i fordonsflottan från den franska tillverkaren Aixam-Mega. E-Worker är ett idealiskt arbetsfordon inom en rad olika områden, såsom exempelvis parkarbete, på kyrkogårdar eller inomhusmiljöer hos stora företag eller på flygplatser.

e-Worker kombinerar imponerande tekniska specifikationer med ett attraktivt pris och framförallt mycket stora anpassningsmöjligheter till just din verksamhet.

Några av de fördelar som du direkt kommer att märka med e-Worker är den mycket goda förarergonomin i panoramahytten. Mycket god sikt genom eluppvärmd framruta och glasdörrar, en förarplats med samtliga reglage och funktioner mycket lättillgängliga, och självfallet en mycket skön körställning är tre viktiga argument för denna mångsysslare. Andra prestanda som imponerar för klassen är autonomi på upp till 100 km, en mycket liten svängradie (3-4 meter beroende på chassilängd), upp till 850 kg lastkapacitet och möjlighet att jobba med last i lutningar på upp till 15%.

E-worker finns i två olika chassiutföranden (lång och kort) och med, i dagsläget, sju olika flak-konfigurationer från ett hydrauliskt tippbart flak, via öppningsbart skåp, flak med lemmar till flak med installation för ex.vis högtryckstvätt. Vidare finns ett stort antal valfria optioner och tre olika batteripaket tillgängliga - allt för att göra detta mångsidiga arbetsfordon till det givna valet för dig som letar ett kompakt eldrivet arbetsfordon - oavsett vilka uppgifter du efterfrågar!

Mega E-worker
Artnr: 125
Pris: 0,00/st
Mer information: Mega Eworker broschyr
Mega Eworker teknisk beskrivning
Meg E-worker Elbil

E-Worker Skåp


E-Worker Skåp

E-worker Flak

E-worker Flak

E-worker Hytt

Mega tipp, kort

Bevattning med tippflak

Mega flak med bur

Tillbaka